Friday, 2 December 2016

REVIEW: Face Mask Real Nature TheFaceSHOP ( Lemon )

huhu

HI assalammualaikum.

Yela budak habis sekolah dah, jakun sampai tahap kalau boleh nak buat semuaaaaaaaa benda 🙈🙈

So hari ni, kita meng-try nge-test cuba cuba benda baru. budaks barus naks ups (mei ajar cakap camtu)
Terus cerita jelah, so 28 hb hari tu aku order 3 masker daripada lazada, then petang tadi dah dapat.
(servis lazada sangatlah tiptop gilosssss) 

------> nah link LAZADA.com.my

Malam ni eksaited terus pakai, tak menyabow nak tunggu sejuk ke apa ke.

Lemon Face Mask Real Nature from The Face Shop
@Lazada for  RM15.60 (2 pieces)  

💕 untuk : mencerahkan kulit, bekalkan vitamin C, sekatakan tona gelap




 So manja kan kulit yang dah eeeee sangat dah ni. huhu



SO FAR?
  • not bad , essence dia sangat lah banyak, kalau dah pakai masknya, jangan buang dia punya wrapper, hah tuang habis habis kat muka, sebab banyak gila, melimpah. So boleh pakai kat muka tepek tepek lagi, tangan, bahagian leher leher tu.
  • no irritation
  • no redness sebab muka aku sensitif but this one gives no harm.


 4.5 out of 5 stars 🌟


 3 dec
-tyy